pagina's

28-09-17

Zeeklassen

Donderdag 28 september

We zijn opgestaan en daarna hebben we lekker ontbeten. Als we dat hadden gedaan zijn we naar Raversijde gegaan.  Het was daar heel cool. We hebben daar rond gewandeld met een gids. Toen we terug in het hotel waren, mochten we nog in de speeltuin spelen.
        Lou, Milan, Jamie en Jona

We zijn vandaag met de tram naat Raversijde gegaan. Daar hebben we info gekregen over de bunkers van de 2de wereldoorlog. Ook in de speeltuin was het leuk.
        Diego, Diego, Imran en Xzeno

Hoi allemaal
We hebben een wandeling met een gids gemaakt die vanalles vertelde over de bunkers van vroeger. Vanavond is het onze laatste avond, we kijken er erg naar uit!
         Thalía, Amélie, Sarah en Roos

We zijn naar Raversijde geweest en we mochten nadien in de speeltuin spelen.  Vanavond is het bonte avond.
          Nicholas en Mats

Vandaag zijn we naar Raversijde geweest. Dat was daar heel interessant! We hebben ook in de speeltuin gespeeld. Hopelijk wordt de bonte avond ook leuk.
          Shevelley, Bianca, Matyam en Zina

Het was een hele leuke bonte avond. We hebben genoten van de verschillende leuke actjes en nadien hebben we met z'n allen nog gedanst. Iedereen ligt nu uitgeteld in bed. Morgenvroeg moeten we al onze valiezen inladen, maar we gaan zeker nog genieten van onze laatste dag!
Tot morgen allemaal!

3 opmerkingen:

 1. super !!!
  geniet nog van jullie laatste dagje
  en tot morgen
  mama van bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiemorgen allemaal, geniet er nog van. Hopelijk straks niet te veel file want wij kijken er al naar uit om jullie te zien 😉
  Tot straks xxx
  Michèle, Gert, Elia & Matis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig weekje zeeklassen die jullie nooit meer zullen vergeten!
  Tot straks.
  Bompa van Diégo be.

  BeantwoordenVerwijderen