pagina's

25-09-2018

Dinsdag 25 september 2018

Vandaag zijn we naar het abdijmuseum geweest. Het was heel interessant. Daarna zijn we door de duinen naar het strand gewandeld. Op het strand van Koksijde hebben we leuk gespeeld.
                Frédérick, Milan, Sean en Tristan

Vandaag zijn we naar de abdij gewandeld. We zagen daar de ruïnes van een kerk. Natuurlijk mocht vandaag ook het strand niet ontbreken.
                Jordi, Wout en Yoren

We zijn vroeg opgestaan. Daarna hebben we lekker ontbeten. Na het ontbijt zijn we helemaal naar de duinenabdij gestapt, daar hebben we veel bijgeleerd. Daarna zijn we op het strand gaan spelen. Terug in het hotel en weer lekker gegeten.
                Vincent, Liam en Quinten

We zijn leuk opgestaan met muziek. Het ontbijt was lekker en we hebben ons lunchpakket zelf gemaakt. We wandelden naar de abdij, dit was wel een eindjr stappen. Daarnz zijn we nog naar het strand geweest en hebben daar tof gespeeld. Terug gestapt en lekker gegeten. Het was een toffe activiteit.
                Carlien, Sienna en Alessia

Bonjour ouders
Vandaag was het super leuk. In de ochtend hebben we super lekker gegeten. We zijn naar de abdij geweest, het was heel interessant. We zijn ook naar het strand geweest en we hebben samen spelletjes gespeeld. We hebben super veel gestapt. We zijn in goede handen en maken veel plezier! Doei!
                Elise, Femke en Eva

We stonden op met een leuk muziekje. We moesten ons aankleden maar we waren nog moe. Toen mochten we naar beneden voor het ontbijt. We mochten lekkere boterhammen eten.  Toen gingen we naar de Abdij. We kwamen alles te weten over de ruïnes en het leven toen. Daar hebben we onze sandwiches op gegeten. Onderweg naar huis speelden we eerst leuke spelletjes op het strand. Als we aankwamen in het hotel heeft Ella getrakteerd voor haar verjaardag. We moesten ons daarna douchen en eten. En dan nog een leuke avondactiviteit en dan slapen.
               Thalia, Silav en Imane

Als avondactiviteit hebben we een toffe quiz gespeeld.
Tot morgen!

3 opmerkingen:

  1. Dat was weer een toffe dag met mooi Weer! Het zonnetje zal vandaag ook weer van de partij zijn, geniet ervan! Groetjes mama van Carlien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie weer een geslaagde dag hebben gehad vol plezier! Xxx mama van Imane.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie zo'n leuke week mogen hebben. Nog heel veel plezier gewenst. Lieve groetjes van Lia (oma van Thalia)

    BeantwoordenVerwijderen