pagina's

24-09-2018

Maandag 24 september 2018

Vandaag zijn we naar Sea Life geweest en we zagen er leuke, coole dieren zoals de rog.
Nadien gingen we naar het strand en maakten we een zandput. Daarna stapten we terug naar het hotel. We hebben lekkere spaghetti gegeten.
                     Jordi, Wout en Yoren


We zijn goed aangekomen. Sea Life was leuk.
Nadien zijn we aangekomen in het hotel en naar het strand gegaan. We hebben een lekker vieruurtje gekregen. Op het strand hebben we leuk gespeeld.
                    Carlien, Sienna en Alessia

We zijn naar Sea Life geweest. Daar was het heel leuk, we hebben er veel dieren gezien. Dan zijn we terug naar de bus gegaan. In de namiddag zijn we naar het strand gewandeld. We hebben er met vliegers en schoppen gespeeld. Nadien gingen we terug naar het hotel.
                    Vincent, Liam en Quinten

Hallo ouders
We zijn al naar Sea Life geweest, er was een hoogteparcours en een show van de zeeleeuwen. We zijn al naar het strand geweest en spelletjes gespeeld. Het was super leuk!
We hebben hier spaghetti gegeten, het was super lekker.
                     Groetjes van Elise, Femke en Eva

Wij vonden het vandaag heel leuk. We zijn naar Sea Life geweest en daarna naar het strand. Daar hebben we leuk gespeeld. We hebben lekkere spaghetti gegeten in het hotel.
                     Frédérick, Tristan, Milan en Sean

Het was een leuke dag!
We zijn eerst naar Sea Life geweest. We hebben daar leuke zeediertjes gezien en zijn toffe weetjes teweten gekomen. Er was ook een hele toffe zeehondenshow.
Nadien zijn we naar het hotel gegaan. Daarna zijn we naar het strand geweest en hebben we vanalles gedaan. We kregen een vieruurtje en een tijdje daarna was het tijd om terug te keren. We hebben spaghetti gegeten, na het eten moesten we naar onze kamer om te douchen. We hebben onze kamer netjes gemaakt om mee tot de ordelijkste kamer te horen.  Nadien moesten we gaan slapen.
We missen jullie!
                     Vriendelijke groetjes van Imane, Thalia en Silav

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Nog veel plezier allemaal! Groetjes van de mama van Thalia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal enthousiaste verhalen over leuke activiteiten! Nog goed genieten van het mooie weer! Groetjes mama van Carlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om te lezen hoe jullie je dag hebben beleefd! Groetjes mama van Imane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Elise en alle andere kids, amuseer jullie en geniet nog van het mooie weer. Bomma Elise

  BeantwoordenVerwijderen